Zatvori

PS3

Banca intesa, verified by visa, master card, secure code

Assassins Creed 2 GOTY Essentials

Pozovite Izdavač:Ubisoft Entertainment Datum izlaska: 17.11.2009
Assassin’s Creed 2 je nastavak popularnog naslova Assasin’s Creed, koji je za kratko vreme postao najbrže prodavaniji novi naslov u istoriji video igara. Visoko očekivani naslov predstavlja novog heroja Ezia Auditorea od Firence, mladog italijanskog plemića i potpuno novo doba u igri - Reneasansu. Assassin’s Creed 2 zadržava osnovno igračko iskustvo koje je i dopri-nelu velikom uspehu igre, ali predstavlja i nove, dodate funkcije će iznenaditi i izazvati igrače. Igra predstavlja epsku priču o poro-dici, osveti i zaveri smeštenu u primitivnu i brutalnu sliku Rene-sansne Italije. Glavni junak Ezio se sprijateljuje sa Leonardom da Vinčijem i sveti se najmoćnijm porodicama Firence izlažući se velikim opasnostima kroz kanale Venecije gde uči kako da postane ultimativni ubica.

EZIO, NOVI UBICA ZA NOVO DOBA Ezio Auditore od Firence je mladi italijanski ple-mić koji naučiti puteve ubice nakon izdaje koja se desila nad njegovom porodicom. On je že-nskaroš slobodnog duha u kome postoji ve-oma izražena ljudska strana ličnosti. Kroz njega, vi postajete ultimativni ubica.

RENEASANSNA ITALIJA Italija u 15. veku je bila manje zemlja, a više grupa gradova-državi u kojima su politički i ekonomsi jake po-rodice preuzimale ulogu vođstva u gradovima kao što su Firenca i Venecija. Ovo putovanje kroz neke od najlepših gra-dova na svetu se odvija u vremenskom periodu istorije u kojem su kultura i umetnost nastali uporedo sa nekim od najsumnjivijih priča o pohlepi, korupciji i ubistvima.

NOVOOTKRIVENA SLOBODA Moći ćete da obavljate misije i zadatke kad i kako želite u ovom otvorenom svetu koji vraća slobodu kretanja i dodaje elemente kao što su plivanje, pa čak i letenje kroz avanturu. Raznolikost igranja za vas dodaje još jedan sloj kreativnosti, kako bi igru odigrali na način na koji to sami odaberete.POSTANITE ULTIMATIVNI UBICAUsavršite svoje veštine kako bi postali ultimativni ubica. Naučite da raspolažete no-vim oružjem, kako da razoružate neprijatelje, a zatim kako da koristite svoje oružje protiv njih i izvršite ubistvo koristeći skrivene oštrice.