Zatvori

Letelice i dronovi

Banca intesa, verified by visa, master card, secure code
1-10 od 15
1 | 2 Sledeca
Sortirati po:
Prikazati:
Phantom 4 PRO

Dji

Phantom 4 PRO

DJI Phantom 4 Pro Unapređena kamera je opremljena sa 1-inch 20-megapixel senzorom koji je u mogućnosti da snima 4K/60fps video i u Burst režimu fotografije sa 14 fps. Primena titanijumske legure i legure magnezijuma povećava čvrstoću rama letelice i smanjuje njenu težinu, čineći da DJI Phantom 4 Pro ima sličnu težinu kao i Phantom 4. Sistem autonomije leta ima duple zadnje senzore za vizuelno pozicioniranje i infracrvene senzore za praćenje prepreka u pet pravaca i izbegavanja istih u četri pravca.

Kamera je redizajnirana da koristi 1-inch 20-megapixel CMOS senzor. Namenski projektovana optika sastavljena od osam elemenata je raspoređena u sedam grupa, ovo je prva DJI kamera koja koristi mehanički zatvarač, eliminišući distorziju kotrljanja zatvarača koja se može javiti prilikom slikanja subjekata koji se brzo kreću ili lete velikom brzinom. U stvari, Moćna je kao i mnoge tradicionalne kopnene kamere. Još bolji video zapis podržava H.264 4K video sa 60fps ili H.265 4K sa 30fps, oba sa 100Mbps bitrate. Unapređeni senzori i procesor hvataju sve sa još više datalja na slikama kao i podatke slika koji su potrebni za napredniju post-produkciju.

Autonomija letenja je proširena sa dodatnim setom senzora visoke rezolucije za vizuelno pozicioniranje smeštenih pozadi kao dodataka za par zenzora koji su smešteni napred i infracrvenih senzore smeštenih levo i desno. Ova mreža omogućava praćenje prepreka u 5 pravca i izbegavanje istih u četri, štiteći tako DJI Phantom 4 Pro od još više prepreka i omogućava veće poverenje tokom leta i snimanje kompleksnijih videa.

Crtanje je potpuno nova tehnologija za kontrolu do odredišne tačke. Jednostavno nacrtajte rutu na ekranu i DJI Phantom 4 Pro će se kretati tom rutom dok će mu visina biti zaključana. Ovo omogućava pilotu da se fokusira na kameru i pravi kompleknije snimke. Postoje dva režima za crtanje i mogu se koristiti u dva različit scenarija. Napred (prednji): Letelica prati rutu i održava konstantnu brzinu sa kamerom uperenom u smeru leta. Slobodna: letelica se kreće datom rutom, dok je kamera slobodna da se kreće u bilo kom smeru.

Phantom 4 Pro automatski prepoznaje subjekte, prati i snima, slika ih dok se kreću čineći kompleksnije snimke lakšim. Praćenje objekata koji se kreću veom brzo može biti veliki izazov, ali unapređeni algoritmi korišćeni kod DJI Phantom 4 Pro prepoznaju objekat i drže ga na “ nišanu“. Ovaj novi algoritam takođe može da prepozna više subjekata, od ljudi , automobila pa sve do životinja, i prilagodiće svoju dinamiku leta tako da omogući što bolje i finije snimke. Pilot sada može birati između: Pratiti – Prati otpozadi ili spreda subjekat i automatski izbegava prepreke. Profil – Leti uz subjekat odnosno pored njega tako da može da hvata profilne snimke. Reflektor – Kameru drži strogo na subjektu dok letelica može da leti gotovo svuda.

Letite bilo gde jednostavnim dodirom odredišta na mapi. Dodirnite bilo gde na ekranu da fino podesite smer letenja dok letelica automatski izbegava prepreke* i dodirnite ekran ponovo ili se koristite palicom na daljinskom upravljaču da promenite odredište. Nova funkcija AR Ruta pokazuje smer leta u realnom vremenu kako je i sama ruta podešena. Kako zna da bude teško da se kontroliše visina, kurs, brzina i ugao kamere koristeći džojstik, Tapfly free vam dozvoljava da podesite smer leta, omogućavajući vam da okrenete Phantom 4 Pro ili gimbal kako vam je potrebno a da pritom ne narušavate smer leta. Sada ima tri režima Tapfly : TapFly napred – dodirnite da letite u željenom smeru TapFly nazad – Dodirnite da letite u suprotnom smeru od smera na mapi, dodirnite donji desni ugao na mapi da bi ste leteli suprotno od smera gornjeg levog ugla. TapFly slobodno* –Zaključajte smer kretanja unpred vašeg Phantoma dok kamera ostaje slobodna da se okreće u bilo kom smeru ok leti. *Izbegavanje prepreka nije moguće u režimu TapFly slobodno

U svom unapređenom režimu za povratak na tačku poletanja DJI Phantom 4 Pro može sam izabrati rutu za povratak na osnovu uslova životne sredine. On snima rutu dok leti i tako omogućuje sebi bebedan povratak usput izbegavajući i prepreke. Zasnovano na visini u vreme kada ostane diskonektovan , DJI Phantom 4 Pro je takođe u mogućnosti da podesi svoj let tako da izbegne prepreke onako kako ih je video ranije. Prilikom poletanja Phantom 4 Pro će snimiti površinu ispod sebe i uporediti je sa onom koju vidi kada se vraća radi preciznijeg sletanja. Isto tako može detektovati zemlju i proveri da li je bezbedno za sletanje, bilo koju prepreku koju nađe ili ako ima vode na zemlji upozoriće pilota i lbdeti na bezbednoj visini pomažući letelici da što bezbednije sleti.

Koristeći Gesture režim, selfiji mogu biti slikani sa lakoćom koristeći nekoliko Gestures bez daljinskog upravljača. Unapređena kompjuterska tehnologija za vizuelizaciju dozvoljava DJI Phantom 4 Pro da prima instrukcije kroz gestures. Ako subjekat jednostavno podigne ruke, letelica će prepoznati taj pokret i staviti subjekat u centar kadra. Kada je spreman za fotografisanje, subjekat drži ruke podignute da signalizira letelici. Počeće odborjavanje od tri sekunde, dajući vam vreme da zauzmete pozu i omogućiti vam da zabeležite neke trenutke bez daljinskog upravljača.

Različite produkcije zahtevaju drugačije performanse letenja, tako da vam DJI Phantom 4 Pro nudi tri režima letenja: P,A i S. Prebacivanje iz režima u režim omogućuje pilotu da ima kontrolu koju poželi, tako da može da ima finoću , jednostavnost, inteligentnu navigaciju ili brzinu. U režimu Position, TapFly, ActiveTrack, izbegavanje prepreka su moguće. Sport režim dodaje ekstra okretnost pri većim brzinama, dostižući brzinu od 45mph (72kph). Atti režim satelitsku stabilizaciju i održava visinu Phantom 4 Pro letelice. Što je idealno za iskusnije pilote koji traže finije i kompleksnije snimke. Tripod režim, ograničava brzinu na 4mph (7kph) Obezbeđujući precizniju kontrolu za finiji kadar i letenje u zatvorenom prostoru. U ovom modu u funkciji su i infracrveni senzori i senzori za vizuelno pozicioniranje.

Koristeći novu DJI Lightbridge HD video tehnologiju za prenos podataka, DJI Phantom 4 Pro ima maksimalni domet za prenos od 4.3i (7km)*. Pre bilo kog leta, on skenira opseg dostupnih frekvencija da pronađe i koristi onu koja ima najmanje ometanja. Podržavajući 2.4GHz i 5.8 GHz ffrekvencije, daje veću sigurnost pri letenju . Čvrsto povezan sa DJI GO 4 app, Lightbridge video prenos takođe šalje statistiku leta u realnom vremenu, i može se koristiti da brzo preuzmete fotogravije i video zapise na povezane mobilne uređaje. Lightbridge video prenos koristi unapređenu tehnologiju i može se automatski podesiti prem sredini u kojoj se radi. Obezbeđuje visoki kvalite, minimalno kašnjenje video prenosa u okviru njegovog dometa i bolje iskustvo u snimanju. Tradicionalni video zapis zauzima veći propusni opseg i podložniji je smetnjama. Takođe ima i lošiji kvalitet fotografije i kraći domet . Wi-Fi Prenos je lošiji u poređenju sa ovim, ima kašnjenja u prenosu, duže vreme rekonekcije i karaći domete za video prenos. * Bez prepreke, bez smetnji, kada je FCC kompatibilan.

Profesionalno snimanje iz vazuha zavisi i od dužine leta. DJI Phantom 4 Pro može maksimalno da leti do 30 minuta, obezbeđujući vam više vremena u vazduhua da uhvatite savršen snimak. DJI GO 4 app Prikazuje srtus baterije i proračunava preostalo vreme leta prem razdaljini koju ste prešli i jš drugih podataka. Obavestiće kad ostanete na pri kraju baterije i kada je vreme da se bezbedno vratite na mesto poletanja. Unapređeni menadžment baterije je tu da spreči bilo kakvo prepunjavanje ili pražnjenje baterije više nego što je potrebno. Kad se skladište na duže vreme baterije će se sam postepeno prazniti da bi obezbedile sebi duži životni vek.

211,999.00 din

 
Phantom 4 PRO+

Dji

Phantom 4 PRO+

DJI Phantom 4 Pro Plus Unapređena kamera je opremljena sa 1-inch 20-megapixel senzorom koji je u mogućnosti da snima 4K/60fps video i u Burst režimu fotografije sa 14 fps. Primena titanijumske legure i legure magnezijuma povećava čvrstoću rama letelice i smanjuje njenu težinu, čineći da DJI Phantom 4 Pro Plus ima sličnu težinu kao i Phantom 4. Sistem autonomije leta ima duple zadnje senzore za vizuelno pozicioniranje i infracrvene senzore za praćenje prepreka u pet pravaca i izbegavanja istih u četri pravca.

Kamera je redizajnirana da koristi 1-inch 20-megapixel CMOS senzor. Namenski projektovana optika sastavljena od osam elemenata je raspoređena u sedam grupa, ovo je prva DJI kamera koja koristi mehanički zatvarač, eliminišući distorziju kotrljanja zatvarača koja se može javiti prilikom slikanja subjekata koji se brzo kreću ili lete velikom brzinom. U stvari, Moćna je kao i mnoge tradicionalne kopnene kamere. Još bolji video zapis podržava H.264 4K video sa 60fps ili H.265 4K sa 30fps, oba sa 100Mbps bitrate. Unapređeni senzori i procesor hvataju sve sa još više datalja na slikama kao i podatke slika koji su potrebni za napredniju post-produkciju.

Autonomija letenja je proširena sa dodatnim setom senzora visoke rezolucije za vizuelno pozicioniranje smeštenih pozadi kao dodataka za par zenzora koji su smešteni napred i infracrvenih senzore smeštenih levo i desno. Ova mreža omogućava praćenje prepreka u 5 pravca i izbegavanje istih u četri, štiteći tako DJI Phantom 4 Pro Plus od još više prepreka i omogućava veće poverenje tokom leta i snimanje kompleksnijih videa.

5.5in 1080p ekran integrisan sa DJI Phantom 4 Pro Plus pruža 1000 cd/m2 osvetljenja, što je duplo više nego konvencionalni smart uređaji. Kako je DJI GO app instalirana , hardver i softver mogu biti potpuno optimizovani, dozvoljavajući vam da edit-ujete i šerujete momentalno. Baterija koja pruža rad do pet sati pretvara daljnski DJI Phantom 4 Pro Plus u najbolje rešenje za snimanje iz vazduha. Integrisani i unapređeni Lightbridge HD video sistem za prenos podrzava rad na dve frekvencije radi većeg otpora prilikom smetnji i maksimalnog dometa za prenos do 4.3mi (7km)*. *Bez prepreka, bez smetnji, kada je FCC kompatibilan.

251,999.00 din

 
Inspire 1 (with single Remote Controller)

Dji

Inspire 1 (with single Remote Controller)

Na ekranu telefona gledajte parametre i sliku koju letelica vidi u realnom vremenu
Fotografišite sa 12MP kamerom ili snimajte video u UHD 4K rezoluciji
Posebno upravljanje kamerom nezavisno od letelice
Maksimalna visina 4500m, maksimalna brzina 22m/s
Automatsko poletanje i sletanje
Return to Home opcija će letelicu vratiti do vas u trenutku kada to poželite

285,000.00 din

 
Phantom 2 Vision Plus V3.0 with Extra Battery

Dji

Phantom 2 Vision Plus V3.0 with Extra Battery

Na ekranu telefona gledajte parametre i sliku koju letelica vidi u realnom vremenu
Fotografišite sa 14MP kamerom ili snimajte video u Full HD 1080@30fps
Posebno upravljanje kamerom
Return to Home opcija će letelicu vratiti do vas u trenutku kada to poželite
Maksimalna brzina letenja 15m/s, 25min. maksimalno vreme letenja

115,000.00 din

 
Phantom 3 Professional

Dji

Phantom 3 Professional

Phantom 3 Professional dolazi sa 4K kamerom, dok Advanced ima Full HD 1080 kameru. Oba modela slikaju sa 12MP
Uz pomoć DJI Lightbrige tehnologije video se može sa letelice na mobilni uredjaj prenostiti i do 2km u rezoluciji od 720p
Preko mobilne aplikacije za vaš mobilni uredjaj, sve funcije su vam dostupne. Kontrola kamere, parametri leta pa čak i auto poletanje i sletanje vam je dostupno na jedan klik. Aplikacija poseduje i brzi video editor, mogućnost live stream-a na YouTube, komplaten log letelice i simulaciju upravljanja kako bi brže savladali tehnike letenja.

149,999.00 din

 
Phantom 3 Professional with Extra Battery

Dji

Phantom 3 Professional with Extra Battery

Phantom 3 Professional dolazi sa 4K kamerom, dok Advanced ima Full HD 1080 kameru. Oba modela slikaju sa 12MP
Uz pomoć DJI Lightbrige tehnologije video se može sa letelice na mobilni uredjaj prenostiti i do 2km u rezoluciji od 720p
Preko mobilne aplikacije za vaš mobilni uredjaj, sve funcije su vam dostupne. Kontrola kamere, parametri leta pa čak i auto poletanje i sletanje vam je dostupno na jedan klik. Aplikacija poseduje i brzi video editor, mogućnost live stream-a na YouTube, komplaten log letelice i simulaciju upravljanja kako bi brže savladali tehnike letenja.

149,999.00 din

 
Phantom 3 Advanced

Dji

Phantom 3 Advanced

Phantom 3 Professional dolazi sa 4K kamerom, dok Advanced ima Full HD 1080 kameru. Oba modela slikaju sa 12MP
Uz pomoć DJI Lightbrige tehnologije video se može sa letelice na mobilni uredjaj prenostiti i do 2km u rezoluciji od 720p
Preko mobilne aplikacije za vaš mobilni uredjaj, sve funcije su vam dostupne. Kontrola kamere, parametri leta pa čak i auto poletanje i sletanje vam je dostupno na jedan klik. Aplikacija poseduje i brzi video editor, mogućnost live stream-a na YouTube, komplaten log letelice i simulaciju upravljanja kako bi brže savladali tehnike letenja.

111,500.00 din

 
Phantom 3 Advanced with Extra Battery

Dji

Phantom 3 Advanced with Extra Battery

Phantom 3 Professional dolazi sa 4K kamerom, dok Advanced ima Full HD 1080 kameru. Oba modela slikaju sa 12MP
Uz pomoć DJI Lightbrige tehnologije video se može sa letelice na mobilni uredjaj prenostiti i do 2km u rezoluciji od 720p
Preko mobilne aplikacije za vaš mobilni uredjaj, sve funcije su vam dostupne. Kontrola kamere, parametri leta pa čak i auto poletanje i sletanje vam je dostupno na jedan klik. Aplikacija poseduje i brzi video editor, mogućnost live stream-a na YouTube, komplaten log letelice i simulaciju upravljanja kako bi brže savladali tehnike letenja.

121,500.00 din

 
Phantom 3 Standard

Dji

Phantom 3 Standard

Aircraft
Weight (Including Battery)

1216 g
Max Ascent Speed

5 m/s
Max Descent Speed

3 m/s
Max Speed

16 m/s (ATTI mode, no wind)
Max Service Ceiling Above Sea Level

6000 m (Software altitude limit: 120 m above takeoff point)
Max Flight Time

Approximately 25 minutes
Operating Temperature

0°C to 40°C
Navigation System

Built-in GPS
Gimbal
Controllable Range

Pitch -90° to +30°
Angular Vibration Range

±0.02°
Camera
Sensor

1/2.3” Effective pixels:12 M
Lens

FOV (Field Of View) 94° 20 mm (35 mm format equivalent) f/2.8
ISO Range

100-3200 (video) 100-1600 (photo)
Electronic Shutter Speed

8s -1/8000s
Image Max Size

4000 x 3000
Still Photography Modes

Single Shot
Burst Shooting: 3/5/7 frames
Auto Exposure Bracketing (AEB): 3/5
Bracketed Frames at 0.7EV Bias
Time-lapse
Video Recording Modes

2.7K: 2704 x1520p 24/25/30 (29.97)
FHD: 1920x1080p 24/25/30
HD: 1280x720p 24/25/30/48/50/60
Max.Video Bitrate

40 Mbps
Supported File Formats

Micro SD Card: FAT32/exFAT
Photo: JPEG, DNG
Video: MP4, MOV (MPEG-4 AVC)
Supported SD Card Types

Micro SD Card 8 GB included
Operating Temperature

0°C to 40°C
Wi-Fi Video Link
Operating Frequency

2.400 GHz – 2.483 GHz
Max Transmission Distance

FCC: 1000 m; CE: 500 m (outdoors and unobstructed, aircraft's altitude at 400 feet (120 m))
Transmitter Power (EIRP)

FCC: 27 dBm; CE: 20 dBm
Power Spectral Density

5.69mW/MHz
Remote Controller
Operating Frequency

5.725 GHz – 5.825 GHz, 922.7 MHz – 927.7 MHz (Japan)
Max Transmission Distance

FCC: 1000 m; CE: 500 m (outdoors and unobstructed, aircraft's altitude at 400 feet (120 m))
Operating Temperature

0°C to 40°C
Battery

2600 mAh LiPo 18650
Transmitter Power (EIRP)

FCC: 19 dBm
CE: 14 dBm
Working Voltage

600 mA @ 3.7V
Charging Port

Micro USB
Charger
Voltage

17.4 V
Rated Power

57 W
Intelligent Flight Battery ( PH3-4480 mAh-15.2 V )
Capacity

4480 mAh
Voltage

15.2 V
Battery Type

LiPo 4S
Energy

68 Wh
Net Weight

365 g
Max Flight Time

Approximately 25 minutes
Operating Temperature

-10°C to 40°C
Max Charging Power

100 W
App / Live View
Mobile App

DJI GO
EIRP

100mW
Live View Working Frequency

2.4GHz ISM
Live View Quality

720P @ 30fps (depending on conditions and mobile device)
Latency

Low Latency Video (depending on conditions and mobile device)
Required Operating Systems

iOS 8.0 or later
Android 4.1.2 or later
Recommended Devices

iOS: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Cellular, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 3, and iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular. This app is optimized for iPhone 5s, iPhone 6, and iPhone 6 Plus
Android: Samsung tabs 705c, Samsung S6, Samsung S5, Samsung NOTE4, Samsung NOTE3, Google Nexus 9, Google Nexus 7 II, Ascend Mate7, Nubia Z7 mini, SONY Z3 EXPERIA, MI 3, MI PAD、Smartisan T1

75,000.00 din

 
Phantom 3 Professional + Extra battery + Hardshell Backpack Combo (DJI logo)

Dji

Phantom 3 Professional + Extra battery + Hardshell Backpack Combo (DJI logo)

Phantom 3 Professional sa ekstra baterijom i tvrdim rancem sa DJI logom

AIRCRAFT

Weight (including battery and propellers) 1280 g
Diagonal size (including propellers) 590 mm
Max Ascent Speed 5 m/s
Max Descent Speed 3 m/s
Hover Accuracy
Vertical: +/- 0.1 m (when Vision Positioning is active) or +/- 0.5 m
Horizontal: +/- 1.5 m
Max Speed 16 m/s (ATTI mode, no wind)
Max Service Ceiling Above Sea Level 6000 m (Default altitude limit: 120 m above takeoff point)
Operating Temperature 0°C to 40°C
GPS Mode GPS/GLONASS
GIMBAL

Controllable Range Pitch -90° to +30°
Stabilization 3-axis (pitch, roll, yaw)
REMOTE CONTROLLER

Operating Frequency 2.400 GHz-2.483 GHz
Max Distance Up to 5 km or 3.1 miles (unobstructed, free of interference) when FCC compliant
Up to 3.5 km or 2.1 miles (unobstructed, free of interference) when CE compliant
Video Output Port USB
Operating Temperature 0°C- 40°C
Battery 6000 mAh LiPo 2S
Mobile Device Holder For tablet or phone
Receiver Sensitivity (1%PER) -101 dBm ±2 dBm
Transmitter Power (EIRP)
FCC: 20 dBm
CE: 16 dBm
Working Voltage 1.2 A @7.4 V
INTELLIGENT FLIGHT BATTERY

Capacity 4480 mAh
Voltage 15.2 V
Battery Type LiPo 4S
Energy 68 Wh
Net Weight 365 g
Max Flight Time Approximately 23 minutes
Operating Temperature -10°C to 40°C
Max Charging Power 100 W
CAMERA

Sensor Sony EXMOR 1/2.3” Effective pixels: 12.4 M (total pixels: 12.76 M)
Lens FOV 94° 20 mm (35 mm format equivalent) f/2.8, focus at ∞
ISO Range 100-3200 (video) 100-1600 (photo)
Shutter Speed 8s -1/8000s
Image Max Size 4000 x 3000
Still Photography Modes
Single Shot
Burst Shooting: 3/5/7 shots
Auto Exposure Bracketing (AEB): 3/5
Bracketed Frames at 0.7EV Bias
Time-lapse
Video Recording Modes
Phantom 3 Professional
UHD: 4096x2160p 24/25, 3840x2160p 24/25/30
FHD: 1920x1080p 24/25/30/48/50/60
HD: 1280x720p 24/25/30/48/50/60
Supported SD Card Types Micro SD
Max capacity: 64 GB. Class 10 or UHS-1 rating required
Max Bitrate of Video Storage
Phantom 3 Professional
60 Mbps
Supported File Formats
FAT32/exFAT
Photo: JPEG, DNG
Video: MP4, MOV (MPEG-4 AVC/H.264)
Operating Temperature 0°C to 40°C
VISION POSITIONING

Max Velocity Less than 8 m/s (when 2 m above ground)
Altitude Range 50 cm-300 cm
Operating Range 50 cm-300 cm
Operating Environment Surface with clear pattern and adequate lighting (Lux > 15)
BATTERY CHARGER

Voltage 17.4 V
Rated Power
Phantom 3 Professional
100 W
APP / LIVE VIEW

Mobile App DJI GO
EIRP 100mW
Power Spectral Density 6.9mW/MHz
Live View Working Frequency 2.4GHz ISM
Live View Quality 720P @ 30fps (depending on conditions and mobile device)
Latency 220ms (depending on conditions and mobile device)
Required Operating Systems
iOS 8.0 or later
Android 4.1.2 or later
Recommended Devices
iOS: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Cellular, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 3, and iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular. This app is optimized for iPhone 5s, iPhone 6, and iPhone 6 Plus.
Android: Samsung tabs 705c, Samsung S6, Samsung S5, Samsung NOTE4, Samsung NOTE3, Google Nexus 9, Google Nexus 7 II, Ascend Mate7, Huawei P8 Max, Nubia Z7 mini, Sony Xperia Z3, MI 3, MI PAD, Smartisan T1.

169,999.00 din

 
Sortirati po:
Prikazati:
1-10 od 15
1 | 2 Sledeca
*Sve cene su izražene sa PDV-om
Overwatch
Imaginators
Battlefield 1
Titanfall 2
Mafia 3
rise of tomb raider
CoD Infinite Warfare
Redragon