Zatvori

Platforme

Banca intesa, verified by visa, master card, secure code

Pretraga proizvoda

Ključna reč: Platforma: Proizvođač:
Kategorija:
1-5 od 5
Sortirati po:
Prikazati:
Borderlands 1 & 2

Take2

PS3

Borderlands 1 & 2

Negostoljubiva planeta, neobični likovi, neprijateljski raspoloženi stvorovi, obilje raznovrsnih misija, mnoštvo nagrada i plena, razne veštine i sposobnosti likova, i sve to ukombinovano u odličnu kooperativnu pucačinu iz prvog lica sa RPG elementima.

Pozovite
 
Operation Flashpoint: Dragon Rising

Codemasters

PC

Operation Flashpoint: Dragon Rising

Ova taktička vojna pucačina donosi uzbudljivu i složenu akciju, kompetentno obavljajući svoj cilj protiv AI grešaka i neželjenih bagova.Realistična simulacija modere vojne operacije nije nimalo lak zadatak. Svaki element, od najvišeg nivoa komunikacije do načina na koji dopunjujete svoj pištolj, mora biti tačno podešen da bi se kreiralo uverljivo i uzbudljvo iskustvo.

599.00 din

06.10.2009

 
Wall-E

Disney Interactive

PS3

Wall-E

Igra je rađena po animiranom filmu Pixar-Disney-ja, a vi ste u ulozi poslednjeg robota na zemlji pod nazivom WALL-E čiji je zadatak da očisti smeće koje je zagadilo čitavu planetu, uništilo svu vegetaciju i primoralo ljude da se presele na džinovski svemirski brod dok povratak na zemlju ne bude bio siguran.

Pozovite
 
Age of Empires Collector's Edition (AOE 1 Collectors + AOE 2 Collectors)

Ubisoft Entertainment

PC

Age of Empires Collector's Edition (AOE 1 Collectors + AOE 2 Collectors)

Specijalno izdanje koje u sebi sadrži čak 4 igre: Age of Empires, Rise of Rome Expansion, Age of Kings i The Conquerors

599.00 din

02.11.2000

 
Call of Duty Ghosts Prestige Edition

Activision Blizzard

PS3

Call of Duty Ghosts Prestige Edition

Call of Duty: Ghosts je na mnogo načina nova igra, a multiplayer tu pre svega mora da prednjači. Sledeći primer Battlefield serijala, teren i objekti su sada podložne uništavanju i dinamičnim izmenama koje u velikom delu utiču na ishod mečeva. Novina je Squads, u kojem se prave, shodno nazivu, squad-ovi sa kojima igrate protiv ostallih igrača, baš kao sa pojedinačnim likovima, osim što sad osim loadout-a možete da menjate i izgled likova. Sastoje se od najviše deset vojnika, i namenjen je i solo i multiplayer igranju u nekoliko modova, bilo online ili offline. Među desetak modova se nalazi i nekoliko koje sad prvi put vidimo (Blitz, Cranked) ali i nekoliko klasika bez kojeg multiplayer ne bi bio multiplayer. Za kooperativno igranje je tu Extinction, u kojem najviše četiri igrača brani bazu od vanzemaljaca (svaka slučajnost sa Horde modom iz Gears of War-a je sasvim sigurno slučajna).

Pozovite
 
Sortirati po:
Prikazati:
1-5 od 5
*Sve cene su izražene sa PDV-om